torstai 27. joulukuuta 2012

Stockmannilta lohdutukseksi

Heippa kaikille :)

Joululahjapostausta en ole vielä ehtinyt kirjoittelemaan (tai kuvaamaankaan ;)) mutta nyt jo on ehditty todeta, että lahjojen joukosta paljastui yksi susikappale (oli kyllä ehdottomasti myös yksi lemppareista, nyyh :<), nimittäin Mayoralin ihana neulemekko. Joka siis osoittautuikin vähemmän ihanaksi, kun se nukkasi kaikki sen kanssa päälle laitetut vaatteet ja lisäksi vielä kaikkien sylissäpitäjienkin kaikki vaatteet.. Lopulta haikein mielin lähdin palauttamaan mekkoa Stockalle ja sainkin sitä vastaan lahjakortin. Haikean mekosta luopumisen jälkeen päätin kierrellä vähän Stockan alessa etsimässä lohdutusvaatetta, jolla voitaisiin korvata mekon menetys. Kuinkas ollakkaan, alesta löytyikin vaikka mitä ihanaa ja vieläkin ihanampaa ja nyt on mekon menetyksestä selvittykin jo oikein iloisin mielin.


Stockan alesta löysin nämä kauan ihailemani bogin karvavuorelliset talvirukkaset ja niihin sopivan talvihatun. Molemmat olisi tarkoitus ottaa käyttöön vasta ensi talvena, mutta tuo hattu ainakin näytti niin syötävän suloiselta meidän toppahaalarin kanssa, että tuskin maltetaan odottaa ihan ensi talveen asti ;) Mukaan lähti myös "Princess" fleecepipo, joka istui prinsessamme päähän kuin nakutettu, joten olihan se pakko saada :)

Hatut kokoa 52 ja 86-98 ja rukkaset kokoa 3.
Yöpuvuista meidän prinsessalla on ollut huutava pula ja Bogilta löytyi onneksi yksi kokoelmaamme täydentämään :) Samalla nappasin mukaan myös tämän Bogin suloisen tyllihameen, joka näyttää päällä kyllä vielä ihanammalta!

Bogilta löytyy aina jotain supersöpöä!
Kuitenkin oma lempparini kaikista aleostoksista oli tämä Mayoralin setti, johon kuuluu legginssit vekkihameella ja suloinen nallepaita. Tämän on niin prinsessamme tyyliä, että oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä kun tämän setin löysin <3

Mayoralin setti on kokoa 92,
mutta pääsee kyllä käyttöön jo nyt
keväällä kun  on  vähän pienempää kokoa.
Mitä teille on kotiutunut aleista vai oletteko vielä ehtineet edes niitä kurkkia? :)

Oikeana alehaukkana olen itse käynyt kaikki itselleni tärkeät alet läpi jo varmaan kolmeen kertaan, mutta mikään muu ei ole ihastuttanut samalla tavalla kuin nämä Stockan ostokset. Toisaalta olen kyllä sellainen ihminen, etten kauhean helposti kuvan perusteella ihastu mihinkään vaatteeseen vaan niitä pitää päästä paikan päälle kokeilemaan ja hypistelemään ;) Meidän prinsessalla onkin kauheat kasat kertynyt vaatetta eri aleista ja joululahjanakin niitä tuli ihan kiitettävästi (niistä lisää myöhemmin ;>) eli seuraavaksi meille varmaan lähdetään kunnolla metsästämään vaatetta vasta sitten kesän kynnyksellä :)

Nyt kun joulusta on selvitty voinkin alkaa lomailla ihan rauhassa :) Toivottelisinkin kaikille rauhaisaa lomanjatkoa ja uuden vuoden odotusta <3









6 kommenttia:

  1. Tuo Mayoralin mekko on tosi kaunis, harmi ettei ollut hyvälaatuinen! Kivoja löytöjä teit Stockalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meitäkin jäi kyllä harmittamaan se Mayoralin mekko, mutta onneksi noita lastenvaatteita löytyy aina vaikka kuinka ihania kun vaan jaksaa vähän etsiskellä :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Onnellista uutta vuotta 2013 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta myöskin teille! :)

      Poista
  3. Kivan näköisiä ostoksia olet tehnyt!
    Sinulle on myös haaste blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos haasteesta, huomasin sen juuri tuolla blogissasi :) Varmasti vastailen siihen täällä blogissani heti kun pääsen palailemaan blogitauolta (eli lomilta) taas takaisin arjen pariin!

      Poista