maanantai 17. joulukuuta 2012

Talvikenkiä metsästämässä

Lumista iltaa kaikille! :)

Meillä on jäänyt niinkin tärkeä juttu kuin prinsessan talvikenkien hankinta ihan viime tipalle. Syynä tähän on kyllä ollut se, ettei meidän pikkarainen ole vielä ollut halukas lähtemään ulkona kävelemään ja ollaan pärjätty hyvin talvitöppösillä tähän asti. Syksyksi ostamani Eccon ensiaskelkengätkin on jäänyt käyttämättä, vaikka menisivätkin vielä ihan hyvin prinsessamme jalkaan, mutta ilmojen vuoksi en ole enää niitä pikkuisellemme jalkaan laittanut. Ehkä niillä pärjätään ostosreissuilla vielä nyt talvellakin sitten kun pikkuprinsessa haluaa jaloitella :) Nyt on kävely jo alkanut sujua niin hyvään malliin, että en usko prinsessamme enää jaksavan kauaa rattaissa kököttää varsinkaan jos on vähänkään parempi ulkoiluilma. Itsekin haluaisin jo voida kärrytellä pikkuisemme pihalle lumella leikkimään eli kengäthän on nyt saatava ja pian! 


Strategisesti olenkin jättänyt kenkien oston näin pitkälle ja odotellut juuri näitä ihanaisia alennusmyyntejä ;) Hakusessa meillä on ensiaskelkengiksikin soveltuvat nauhoilla sidottavat, nahkaiset ja karvavuorelliset prinsessakengät. Liukastamaton kumipohja ja Suomen sääolosuhteisiin sopivuus on myös mielestäni pikkutaapertajalle välttämättömiä. Pikkutepsuttelijalle on kovasti ollut mielessä ostaa suomalaiset Tepsut, jotka mielestäni vastaavat hyvin toivomuksiamme kenkien suhteen. Lempiväri tietysti on tuo vaaleanpunainen ;)


Kuitenkin nyt alennusmyyntejä selaillessani olen löytänyt kauankaipaamilleni Tepsuille vakavasti otettavan kilpailijan. Olen nimittäin aivan ihastunut näihin Ciao Bimbin vaaleanpunaisiin unelmiin, jotka sattuvat vieläpä olemaan alessa Pikkujalat.fissä. Materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan Ciao Bimbin kengät vastaavat mielestäni aika paljon Tepsuja. Järki sanoo, että olisi parempi tukea suomalaista merkkiä ja Tepsut varmasti vastaisivat täysin odotuksiamme. Sydän kuitenkin hangoittelee vastaan ja sanoo, että Ciao Bimbin kengät ovat vain yksinkertaisesti AIVAN IHANAT! <3

Päätöksiä pitäisi alkaa tehdä pian ennen kuin molemmista kengistä loppuvat meidän koot ;) 

Millaisia talvikenkiä teillä on ollut käytössä vasta kävelemään opettelevalla?

Nyt loppuukin oma levähdystaukoni kun pikkuprinsessahan tuolla jo heräileekin :) Hyvät illanjatkot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti