tiistai 4. joulukuuta 2012

Gymboreen paketti

Moikkis! Ihanan talvista päivää kaikille :)

Eilen ovella kolkutteli meille ihana yllätys: nimittäin postimies Gymboreen paketin kera :) Tämä tuli täytenä yllätyksenä, koska olin varautunut hakemaan paketin tullista ja ajattelin toimitukseen menevän kauemman aikaa näin joulun alla. Mutta ihanaksi yllätykseksi paketti saapuikin siis meidän kotiovelle ja jäi sitten se melkein 30€ alv:kin maksamatta!


Ja oih ne kaikki ihanat vaatteet!!! Osoittautuivat vielä odotettuakin ihanemmiksi <3 ja isommiksi! Eipä taida neiti päästä käyttämään niistä vielä kuin yhtä mekkoa ja sukkiksia ensi vuoden aikana x) Mutta tähän olin varautunutkin tilaamalla isompia kokoja etteipä sitten tulisi ikävänä yllätyksenä liian pieniä vaatteita. No eipä tullut ja jottei me jäätäisi ihan Gymboreettomiksi ensi vuonna, ajattelin tilata sieltä toisenkin paketin vähän pienemmissä kooissa, jotka toivon mukaan pääsevät sitten keväämmällä heti käyttöön! :)

Meidän Gymboree-paketista löytyy monta teepparia ja pitkähihaista sekä pari mekkoa ja hame. Lisäksi tilasin parit sukkikset ja hiuskoristeen. Kaikki tilaamani vaatteet löytyivät paketista oikeissa koissaan ja vaikuttivat kaikinpuolin laatutavaralta, vaikkeivat heti päässeetkään testailuun. Kuten odotinkin vaatteista löytyi ihanan paljon erilaisia yksityiskohtia ja toistaan ihanempia aplikaatioita. Paidat olivat lisäksi ihanan pehmeitä! Ainoa yllätys oli se, että kahden tilaamani bodyn sijaan paketissa olikin teepparit. Mutta pikaisen tsekkauksen jälkeen huomasinkin Gymboreen nettisivuilla, että vaatteiden kohdalla olikin erikseen maininta, että vain pienimmät koot olivat niitä bodyja ja isommat siis teeppareita. No eipä tämä kyllä haitannut, sillä vaatteet olivatkin niin isoa kokoa, ettei varmasti oltaisi niitä enää bodyina käytettykään sitten kun vihdoin mahtuvat päälle ;)


Noista Gymboreen kooista vielä sen verran, että vaikka  tämän meidän paketin vaatteet ovatkin meidän alle 1-vuotiaalle vielä aivan liian isoja, eivät ne kaikki mielestäni kyllä ihan vastaa kokolappujensa kokojakaan. Esim. paketin mekot tulivat koossa 3T ja 4T mutta mahtunevat meidän prinsessalle aikaisemmin, luulisin että n. 2-vuotiaana eli ensi vuoden lopulla. Myös paketin 3T kokoiset paidat pääsevät varmaan käyttöön samoihin aikoihin mekkojen kanssa. Suosittelisinkin tilaamaan Gymboreelta ainakin yhtä kokoa omaa kokoa isompaa, meille ajattelin tilata ensi kerralla vaatteita koossa 2T.

Lähetyksen mukana meille kotiutui myös 50$:n arvosta Gymbuckseja, joiden käyttöaika on tammikuussa. Toivonkin, että siihen mennessä Gymboreelta olisi ilmestynyt vähän kesäisempi mallisto, koska vaikka tämänhetkiset mallistot ovatkin täynnään ihanuuksia, haluaisin nimenomaan tilata heiltä kesävaatetta meidän prinsessalle! Mielestäni Gymboreen vaatteet pääsevätkin parhaiten oikeuksiinsa juuri kesällä kun niitä ei tartte peittää kaikilla toppavaatteilla :) Gymboreen kuosit ja värit ovat mielestäni myös oikein kesäisiä kaikkine kukkasineen ja perhosineen.

P.S. Ehdin ottaa tuosta meidän paketista vain muutaman kuvan ennen kuin meidän prinsessa aivan hullaantui paketin sisällöstä ja levitteli sen ympäri kotia :) Tästä johtuen eivät ihan kaikki ihanat yksityiskohdat pääse kuvissa aivan loistamaan.. Vaatteet ovat kyllä livenä aivan ihania!!! <3

Seuraavaksi me lähdetään tästä ulkoilemaan tuonne hankeen! Lumentäytteistä päivänjatkoa kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti