lauantai 15. joulukuuta 2012

Asustemaniaa

Lumista iltaa kaikille!

Eikös olekkin ihanaa, kun ulkona on sellainen jäämyrsky, että lähikauppaan mennessä ei voi silmiä avata kertaakaan? Vaikka lumi onkin ihanaa, on se mielestäni paljon kivemman näköistä maassa kuin sataessaan ;)

Toissapäiväisen shoppailureissun aikana ja talviasusteita ihaillessani iski minulle aikamoinen asustemania :D Meidän pikkuprinsessalle olisi löytynyt vaikka minkämoista ihanaa asustetta Stockalta enkä malttanutkaan pitää näppejäni erossa kaikesta!

Tällä kertaa ihastutti
maanläheiset sävyt :)
Tässä siis päivän saalis asusteiden osalta. Sopivat mielestäni ihanasti tuohon Vertbaudetin kevyttoppikseen/välikausitakkiin (josta saa muuten fleeceosan irti erikseen käytettäväksi liiviksi, eikös olekkin kätevää?) :) Tällä hetkellä ihastuksen kohteenani on kaikki pörröinen ja karvainen, jolla koitan mielessäni torjua talven mukanaan tuomaa kylmää!

Meillä on taidettu oikeen kunnolla ihastua
pörröjuttuihin kun taustallahan paistaa
myöskin pörrömatto ;)
Tuo meille kotiutunut karvakaulahuivi on Bogin ja karvahattu taas Zarasta hankittu kun karvakauliksen kanssa yhteensopiva hattu ei enää meidän neidin päähän mahtunut! Molemmat ovat ihanan pörröisiä ja pehmoisia ja pikkuneitikin on niiden karvaisuuteen ihan ihastunut! Karvakaulis on babymallia, joka pysyy ihmeen hyvin meidänkin vipeltäjän kaulassa ja menossa mukana! Nämä maanläheiset värit sopinevat vielä usean muunkin takin tai haalarin seuraksi tulevaisuudessa :)


Meillä on hakusessa myös se yksi ja ainoa talvinen kypärämyssy ja tässä onkin pari varteenotettavaa ehdokasta. Racoonin fleecemyssy sopisi väreiltään täydellisesti meidän Racoonin toppahaalarin kanssa. Toisaalta taas nuo Kivat-myssyjen pallokuosit ja pallokorvat ihastuttivat Stockalla. Myssyä ei kuitenkaan löytynyt meidän koossa, tuo 1-2 vuotiaan koko kun ei millään mahtunutkaan meidän prinsessan päähän:( No ehkä sitä fantasioimaani kypärämyssyä ei olekkaan olemassa ja "joudutaan" tyytymään johonkin kakkosvaihtoehtoon :D

Tässä olikin tämän päivän postaus! Eiköhän näillä asusteilla selvitä ainakin tämä viikonloppu ja sitten ehkä päästään noille kypärämyssyostoksille! :)


2 kommenttia:

  1. Ajattelin vinkata Huttelihut-merkkisestä kypärämyssystä. Jos siis etsit ihanaa talvista kypärämyssyä, niin googlaa Huttelihut. Meidän vanhemmalta prinsessalta löytyy niitä tälle talvelle kaksin kappalein (eri värisinä). Ovat mielestäni tosi kauniita ja tyttö tykkää myös pitää niitä eli eivät kutita tms. Meidän molemmissa hatuissa on ihanat huopakukkaset sivussa.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta vinkistä! Ehdinkin jo vilkaista noita Huttelihutin hattusia ja ovatpa ne aivan mielettömän suloisia! :) Kiva tietää, että näitä kypärämyssy vaihtoehtoja löytyykin useampia ja vielä ihanimmissa väreissä! Tuota Huttelihutin tarjontaa täytyykin tutkia tarkemmin asap ;) Kiitos kiitos <3

    VastaaPoista