lauantai 22. joulukuuta 2012

Cirafin alelöytöjä

Moikka taas!

Eilen käytiin pitkästä aikaa Prismassa ruokaostoksilla ja tuli siinä samalla tietysti tsekattua se lasten vaatepuolikin ;) Ja iloiseksi yllätyksekseni siellä olikin lähes kaikki vaatteet ainakin 30% alessa. Valikoima ei ole mikään kummoinen ja ne vallitsevat merkit taitavat olla Tutta, Ciraf ja House, mutta silti silmääni iski heti aivan ihana neule Cirafilta. Se ja suloinen velourhuppari päätyivätkin samantien meidän ostoskoriin! Meillä on ollut jo vaikka kuinka kauan etsinnässä uusi neule neidille kun olen niin nirso, ettei mikään vastaantullut ole kelvannut x)

Hupparista löytyy monta
ihanaa yksityiskohtaa ;)

Kuvasta poiketen neuletakki on
 vadelmanpunainen eikä siis ihan
näin kirkkaanpunainen :)
Nämä kaksi ihanuutta lähtivät siis meidän mukaan, molemmat koossa 92. Neule pääsikin heti käyttöön kun se on tuollainen vähän avonainen malli, eikä siis ole meidän prinsessalle mitenkään liian iso. Huppari päätyi vielä toistaiseksi jemmaan ison koon vuoksi!

Tuo neule on kyllä ihanan mallinen ja pukee värinsäkin puolesta aivan täydellisesti meidän tummakutrista prinsessaa :) Myös hupparissa oli kaipaamiani suloisia yksityiskohtia kuten nuo värikkäät resorit ja tuo ihana hiippahuppu ;) Tästä lähin pitääkin tsekata noita Cirafin vaatteita vähän useammin. Niitähän löytyy Prismojen lisäksi myös esim. Sokokselta.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :) Meillä taitaakin loppu viikonloppu sujua aika kiireisten jouluvalmistelujen merkeissä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti