perjantai 21. joulukuuta 2012

Sweet Christmas Calenders

Moikka kaikille :)

Nyt kun on nää aikaistetut alet jo alkaneet kovaa vauhtia, on tietysti tämäkin mamma tullut katselleeksi kaikenlaista "tarpeellista" meidän prinsessaa varten :) Aleista löytyy jos jonkinlaista ihanaa ja omia alelemppareitani ovatkin kauppojen sijaan erilaiset joulukalenterit ja niiden mukanaan tuomat tarjoukset. Mielestäni näistä löytyy usein todella hyviä tarjouksia ja vieläpä uusista mallistoista, joihin ei muuten pääsisi käsiksi ollenkaan (tai siis olisivat normaalihintaisia jopa näin aleaikaan).

Joulukalentereista löytyy usein myös helppoja kilpailuja, joihin pääsee mukaan joko tykkäämällä facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen tms. Täytyy sanoa, että vaikka olenkin aika alehaukka ja aina etsiskelen alennusmyyntejä, usein sorrun kuitenkin ihastumaan juuri niihin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tässä mielessä tämä joulunalusaika onkin ihanaa, sillä perinteisten alejen lisäksi on paljon tarjolla mm. erillaisia alennuskoodeja, joilla saa alennusta juuri näistä normaalihintaisista tuotteista ;) Meille kotiutuukin suuri osa prinsessan vaatteista ym. jutuista juuri erillaisten alekoodejen avulla, eikä suinkaan sieltä itse alekorista :)

Tässä muutamia lemppari joulukalentereitani:

Vielä on muutama päivä aikaa tsekkailla nämäkin jos on joltain päässyt joulukalenterit unohtumaan :) Meillä ei ole tällä kertaa käynyt arpaonni, eikä ostoskoriinkaan ole lähtenyt vielä paljon mitään, mutta Ticketin ja Minityylin erilaiset tarjoukset ovat kyllä olleet tosi houkuttelevia ;) Mm. Minityylin kalenterista löytyy juuri nyt alekoodi, jolla saa 20% alennusta Skidi.fissä. Erityisesti meitä kiinnostavat nuo Elodie Detailsin ihanat jutut, joista saa myös tämän alen :)


Nyt me lähdetäänkin tästä vielä ihan viimeisille jouluostoksille ennen kun ne perinteiset joulualet alkavat! Meiltähän puuttuu vielä vaikka mitä joulujuttuja ja aikaa on tasan pari päivää ennen joulua <3 

Ulkona odottaakin oikein kauniin talvinen maisema eli ihanan talviset päivänjatkot teille lukijoilleni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti