maanantai 10. joulukuuta 2012

Natureshop alekoodi

Heippa taas kaikki!

Näin joulutouhujen keskellä en olekkaan kerennyt hirveästi tänne kirjoitella, syynä tietysti se, ettei meidän joulutouhut ole tähän asti suoranaisesti liittyneet mitenkään lastenvaatteisiin ja muihin juttuihin :) Kuitenkin halusin pikaisesti jakaa teidän lukijoideni kanssa tämän Natureshopista saamani alekoodin, NAT-1204463, jolla saa heiltä 10% alennuksen 20.12.2012 asti vaikkapa heidän ihanista lasten talvikengistään tai lampaanvillasaappaistaan ;) Paljon olen lueskellut blogeista tänä syksynä esim. Emun saappaista ja kyllä on houkutellut hankkia meidänkin prinsessalle jotkut lämpöiset talvitossut! Tällä kertaa ostoslistallani oli tosin juttuja vain itselleni eli eipä niistä sen enempää ;)


Tällaiset Snugs-merkkiset lampaanvillatöppöset osui kuitenkin silmään vaikka itselleni olinkin kenkiä hakemassa. Nämä vaaleanpunaiset ihanuudet pitäisivät prinsessamme jalat varmasti lämpöisinä vaunuissa jos hän ei olisi juuri kovasti lähdössä kävelemään joka ulkoilukerralla :) 


Myös Emu Australialta löytyisi samantyyppiset ihanuudet :) Hintaa näille kummillekkin töppösille jää alejen jälkeen hyvin vähän, Emuille alle 15€ ja Snugseille huikeat 7€ ;) Vähän pistikin harmittamaan etten kuitenkaan laittanut kumpiakaan näistä meidän ostoskoriin!

Natureshopista olisi todellisuudessa löytynyt vaikka mitä ihanaa niin itselleni kuin meidän prinsessallekkin eli varmasti pidän tämän nettisivun mielessä tulevaisuuden varalle! Tällä hetkellä Nature Shopilla on juuri meneillään ale ja Emu Australian loppuunmyynti eli tuon lisäaleprosentin kanssa voi löytää vaikka mitä hyviä diilejä! Itse olen todella iloinen Nature Shopista tekemistäni löydöistä, vaikkeivat ne tällä kertaa olleetkaan meidän prinsessalle. Toivottavasti itsekkin löydätte jotain kivaa aleista lämmittämään näitä oikein valkeita ja viileitä talvipäiviä :)

Hauskaa päivänjatkoa vieläkin niin ihanan lumisissa merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti