torstai 29. marraskuuta 2012

Gapilta

Heippa!

Viime viikolla tilattiin Gapilta ensi kertaa muutama vaate ja tänään ne kotiutuivat vihdoin! Viikko siis meni toimitukseen luvattujen 2-3 työpäivän sijaan ;) Gapin puolesta toimitus olisi kyllä ollut nopeampikin mutta itselläni meinasi kyllä mennä hermot HDL:n kanssa! Jo tiistaina heiltä ilmoitettiin ettei pakettia oltu voitu toimittaa koska en ollut kotona. Tästä innostuneena otin heti HDL:ään yhteyttä ja sovimme toimituksen seuraavalle päivälle mutta sitä ei koskaan kuulunut. Vaikka tällä ei nyt suurta merkitystä ollutkaan, harmitti kuitenkin istua koko iltapäivä kotosalla kun oltaisiin keksitty vaikka mitä tekemistä ulkonakin kun SATOI TAAS LUNTA :)

Kuitenkin oli ihanaa kun tänään lumituiskun keskellä saatiin Gapin paketti ihan kotiovelle asti. Eipä tarvinnut vaunujen ja paketin kanssa porhaltaa tuolla lumipyryssä! Kuitenkin meidän lähin posti on niin lähellä että itse koen välillä helpommaksi käydä hakemassa paketti itse postista heti sen saavuttua tai kun kerkiän, kuin  lähetellä viestejä ja soitella DHL:n perään sopiakseni sopivaa ajankohtaa paketin toimitukselle ja sitten istuskella kotona sitä odottelemassa. Olen kyllä aika Nyt ja heti ihminen eli ei kärsivällisyys vain taida riittää ;) Toisaalta olisi ihan eri asia jos olisi työelämässä ja paketit saisi sitten helposti toimistolle kun siellä kuitenkin joutuu istumaan sen koko päivän ;)

No pidemmittä puheitta, Gapin vaatteet olivat kuitenkin iloinen yllätys ja ihastuttivat toden teolla! :) Kauniita ne ovat kuin mitkä ja vaikuttavat laadukkailta. Lisäksi vaatteiden koot osuivat aivan nappiin eli saatiin meidän prinsessan talveen ihanan suloista oleiluvaatetta kuten toivottiinkin :) Nämä ovat kyllä sen verran ihanan näköisiä että näillä kehtaa lähteä vaikka minne kyläilemäänkin, vaikka meillä ovatkin lähinnä kotiasuiksi tarkoitettuja talven kylmää torjumaan :)


Meille kotiutuneet vaatekappaleet ovatkin jo Pink Dreams-blogissa vilahtaneet ja itsekin ne alunperin sieltä bongasin. Kiitos siis Pikkuhiirelle ihanasta postauksesta joka sai tämänkin äipän innostumaan Gapin vaatteista! No, tarkoitus oli siis testailla Gapia meidänkin perheessä parin vaatekappaleen muodossa ja katsoa jospa tästä syntyisi yksi meidän uusista lempparimerkeistä. Laadukkaiden ja suloisten vaatteiden ansiosta taisikin syntyä ja varmasti tulee tarkastettua Gapin kevätmallisto sitten kun aika koittaa ja valittua sieltä uudet lempparit meille :)

Tilasin meidän alle vuoden ikäiselle prinsessalle haalarin koossa 18-24 months ja hupparin koossa 2T. Valitsemani koot olivat nappivalinta ja molemmat ihanuudet pääsevät heti käyttöön! Tästä kuitenkin näkyy Gapin kokojen pienuus eli kannattaa tilata ainakin kokoa tai kahta normaalia isompana heti käyttöön tulevat vaatteet :) Meidän prinsessa käyttää tällä hetkellä vaatteita 74-86 koossa merkistä riippuen.

Toinen syy, joka innosti tilaamaan Gapilta oli heillä vallinnut 30% ale juuri noista aiemmin ihailemistani logo-vaatteista. Myös toimituskulut ulkomaille oli laskettu 4£:aan aiemmasta 10£:sta. Lisäksi saatiin vielä 15% alennus ensitilaajina :) Loppujen lopuksi nämä kaksi meille rantautunutta ihanuutta maksoivat toimituskuluineen alle 30£ eli n. 37€. Ei mielestäni yhtään paha ottaen huomioon että meille on etsiskelty juuri collegehaalaria koko syksyn ajan ja tämä Gapin haalari oli se ainoa joka oikein ihastutti ja halvinkin vielä meidän vaihtoehdoista!

Nämä pehmeät suloisuudet sopivat ihanasti meidän talven väriteemaan :)
Onnelliset uusien vaatteiden äiti ja niitä pitävä pikkuprinsessa siis jäävät testailemaan lisää näitä Gapin ihanuuksia ja liputtavat ehdottomasti merkin puolesta niin hyvän laadun, konstailemattomien kuosien ja kauniiden perusvaatteiden kuin nopean toimituksenkin puolesta :) Oli hyvät kaupat!

Lumista illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Heips!

    Löysin juuri äskön kivan blogisi ja lukaisin kirjoittamasi jutut läpi.
    Multa löytyy kotoa prinsessoja kaksin kappalein 5v. ja 3kk. ja yksi 7v. prinssi.
    Sulla taitaa olla melko sama maku lastenvaatteissa. Hullaannuin itse Gymboreen vaatteisiin vanhemman tyttöni ollessa vauva. Meiltä löytyy niitä aika iso laatikollinen kengistä ja pinneistä lähtien. Osan oon kierrättäny kirpparilla, mutta kaikista ihanimmat jutut jätin säästöön ja nyt ne odottavatkin pikkusiskoa. Meidän pojalle tilasin myös jonkin verran sieltä, silloin kun käytti vielä pienempien poikien malliston kokoja. Isompien poikien vaatteet eivät olekaan enää niin kivoja, että viitsisi tilata niitä jenkeistä asti.

    Myös KappAhlin Newbie-mallisto on musta aivan ihastuttava. Meiltä löytyy mm. luonnonvalkoinen neulemekko ja roosamekko, mitkä olit laittanut yhteen postaukseen.Suurin osa meidän pienemmän prinsessan vaatteista on Newbie-mallistosta. Hinta-laatu suhde on loistava!

    Jään innolla odottamaan uusia bloggauksiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ja kiva että tykkäsit blogista! :) Itse sain rohkeutta aloittaa sen kirjoittamisen nimenomaan lukiessani muiden blogeja ja huomatessani, että onhan täällä muitakin, joita kiinnostavat niin hirveästi lastenvaatteet kuin itseäni ;) Ja nimenomaan prinsessablogit ovat myös niitä omia lemppareitani! Ihanaa että teiltä löytyy prinsessoja ihan kaksin kappalein, saa ostella hyvällä verukkeella vähän enemmänkin vaaleanpunaista ja välttää huonon omantunnon vähän hienompia ostellessa, kun saa pienempi prinsessa sitten myöhemmin isomman lempparit käyttöön :)

      Itse tykkään aivan kamalasti myös tuosta Newbie-mallistosta mutta harmikseni huomasin sen olemassaolon vasta kun meidän prinsessa oli jo kasvanut liian isoksi malliston vaatteille :< Kuitenkin niitä pitää aina välillä käydä ihailemassa ihan siltä varalta jos joskus saadaan toinen prinsessa! Blogistani ei varmaan hirveästi löydy teidän prinssille mitään mielenkiintoista kun on aika vaaleanpunaiseen painottuvaa tämä teksti, mutta toivottavasti jaksat itse pysyä mukana, postauksissa tullaan varmasti tulevaisuudessakin näkemään paljon samantyyppistä prinsessahömppää kun itse olen sellaiseen niin hurahtanut.

      Sydämmellisesti tervetuloa siis mukaan lukemaan! :)

      Poista
  2. Kiva että blogistani on jotain hyötyä ;-) Gapin laatuun olen ollut jo pitkään tyytyväinen. Ostin aikoinaan paljon vauvanvaatteita sieltä esikoiselle (melkein 10 vuotta sitten!) Asuin ennen lasten syntymää Lontoossa ja mun paras kaveri oli töissä Baby Gap liikkeessä. Siellä aina ihailtiin pikkuruisia vaatteita ja niistä taisi tulla vauvakuume :-D
    Tuo valkoinen ihanuus huppari löytyy meiltäkin. Viime talvena Saralla oli käytössä tuollainen haalari ja se oli kyllä tosi kiva! Gapilta tosiaan kannattaa tilata se uutiskirje koska hyviä tarjouksia tulee vähän turhankin usein. Mallisto myös uudistuu jatkuvasti.

    VastaaPoista
  3. No on ollut! Lueskelen blogiasi aina kun kerkeän ja ihanan samanlainen maku sinulla on kuin täällä meidänkin päässä :) Nämä Gapin jutut kotiutui meille sen teidän postauksen ansiosta, en ollut aiemmin muistanut edes merkin olemassaoloa! Ollaan kyllä tykätty aivan kamalasti vaikka onkin vaatteet ollut vasta tämän päivän ajan testauksessa ;) Ihanan pehmeitä ja mukavantuntuisia! Varmasti tilaillaan sieltä tulevaisuudessakin suloisuuksia, omasta mielestäni Gapilta löytyy just tällä hetkellä sellasta ihanaa perusvaatetta mikä on kyllä aina tarpeen :) Tilasin meille tosiaan tuon uutiskirjeen ja sitä kautta saatiin onneksi vielä se -15% alekin. Nyt kun on näitä talven ihania pörröjuttuja jo tilattu niin en jaksaisi odottaa, että mitä ihanuuksia Gapin kesämallistosta sitten löytyy :>

    VastaaPoista