maanantai 19. marraskuuta 2012

Tilaaminen Gymboreelta

Heippa kaikille! :)

Noniin, tässä olisi sitten postaus meidän Gymboreen tilauksesta. Elikkä tilasin meidän pikkuprinsessalle ensimmäisen kerran vaatteita Euroopan ulkopuolelta ja totta puhuakseni vähän jännittää että kuinkahan pääsevät perille ja mitähän extraa joudun tullissa maksamaan!

Tilasin Gymboreen tuotteet siis suoraan Gymboreelta itseltään Gymboree.comista. Vaikka vaatteiden tilaus olikin helppoa ja Gymboreen sivut mielestäni äärimmäisen helpot ja mukavat käyttää, eniten itseäni mietitytti vaatteiden Suomeen kuljetus sekä mahdolliset ylimääräiset maksut. Tutkiskelinkin etukäteen hieman tullimaksuja ym. ja tässä on yhteenveto niistä:
- Alle 43€ ostoksista (mukaan lukien postikulut) ei mene alv:tä eikä tullimaksua
- Alle 150€ ostoksista ei mene tullimaksua mutta alv pitää maksaa
- Alv lastenvaatteille on 23%
- Tullimaksu lastenvaatteille on 12%

Päätin siis tilata alle 150€:lla koska en halunnut maksaa isoja toimituskuluja n. 20€:n ostoksista, mutta en myöskään halunnut maksaa tullimaksua alv:n lisäksi. Gymboreella oli tilausta tehdessäni (ja on vieläkin!) kaikki tuotteet vähintään -25% mutta suurin osa tilaukseni tuotteista oli yli -50%. Toimituskuluja maksoin 22USD eli alle 20€ ja -10% tervetuliaisalennuksen kanssa vaatteet maksoivat toimituskuluineen 131USD eli noin 103€. Tähän päälle laskin vielä tullissa vaatteita noudettaessa maksettavan alv:n n. 30€. Vaatteille tuli hintaa siis n. 130€. Koska tilasin 12 tuotetta, keskihinnaksi tuli siis reilu 10€/tuote kaikkine lisämaksuineen ja toimituskuluineen. Ei mielestäni mikään ylitsepääsemätön hinta näin ihanille vaatteille ;)

Vielä täytyy mainita, että lisänä Gymboree lahjoittaa tilaajille Gymbuckseja eli puhdasta rahaa seuraavaa tilausta varten. Näitä Gymbuckseja saa 25USD jokaista 50USD:n ostoa kohti. Itselleni kertyi siis tilauksestani 50USD:n arvosta Gymbuckseja, jotka voin sitten käyttää määräpäivään mennessä seuraavaa tilausta tehdessäni. Gymbucksien pitäisi saapua paketin mukana ja saakin nähdä kuinka pian pitäisikään tehdä sitten se seuraava tilaus ;)

Ensimmäisenä meidän pakettiin pääsivät mukaan nämä aivan ihanat hame ja paita Parisian Chic-mallistosta sekä näihin sopivat sukkikset. Nämä tulevat kaikki koossa 4T, toivon vain että ovat "saman kokoisia" eli pääsevät samaan aikaan päälle :)


Meidän pakettiin mahtuivat myös tämä suloinen mekko sekä siihen sopiva body ja hiuskoriste. Mekko ja body ovat kokoa 3T ja toivon mukaan pääsevät käyttöön viimesitään ensi keväänä/kesänä. Olen huutista seuraillessani tullut siihen tulokseen että tuo koko 3T vastaa luultavasti kokoa 92 ja meidän alle vuoden ikäisellä prinsessalla on tällä hetkellä käytössä koko 80/86 eli saa nähdä miten oikeaan osun tämän kokoarvauksen kanssa ;) 

Myös tämä aivan ihastuttava mekko löytyy paketista suloisen paidan ja bodyn kera. Nämäkin tilattiin koossa 4T koska prinsessamme kaapista löytyy mekkoja, paitoja ja bodyja tämän hetken vaatekoossa vaikka millä mitalla!


 


Tämä teeppari tilattiin koossa 5T ja on koko paketin isointa kokoa oleva vaatekappale. Tämä johtuu siitä ettei pienempiä kokoja ollut enää jäljellä ja tämä suloisuus oli saatava! Saapas nähdä monenko vuoden päästä tätä päästään käyttämään ;)


Nämä sukkikset sekä samaa väriteemaa oleva teeppari tilattiin niinikään koossa 4T ja ovat mielestäni ihana piristysruiske pakettiin värikkäine kukkasineen ja perhosineen valkealla pohjalla :)


 

Gymboree lupasi tilausvahvistuksessaan toimitusajaksi 7-14 päivää mutta nähtäväksi jää milloin nämä ihanuudet pääsevät uuteen kotiinsa! Meidän Gymboree tilaukseen lähti 2 mekkoa, 2 sukkikset, 2 t-paitaa, 2 pitkähihaista, 2 bodya, hame ja hiuskoriste. Mielestäni ovat kaikki ihania ja prinsessallemme oikein sopivia :) Nähtäväksi jää tulevatko kaikki tilaamissani kooissa perille ja vastaako laatu toivomaani. 

Toinen asia joka aiheutti tilausta tehdessäni olivat Gymboreen koot. Koska minulla ei ole aiempaa kokemusta Gymboreen vaatteista, tilasin varmuuden vuoksi kaikki vaatteet vähän isommassa koossa 2T ja 5T välillä. Minua ei haittaa jos vaatteet eivät pääse heti käyttöön mutta itseäni jäisi kyllä harmittamaan jos eivät mahtuisi ollenkaan päälle! Kokemuksien kautta olen todennut että ulkomailta tilatut vaatteet ovat yleensä hiukan naftimpia kuin kotimaiset :)

Toivon totisesti että vaatteet löytävät tiensä perille ilman ongelmia ja että paketista löytyy kaikki valitsemani ihanuudet. Postailen varmasti vaatteiden kuulumisista sitten vielä erikseen ;)

Iloista illanjatkoa teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti