torstai 22. marraskuuta 2012

Juhlamallistojen herkut

Tervehdys kaikille!

Eilisen sadepäivän kunniaksi päätin napata pikkuprinsessamme kainaloon ja suunnistaa Itikseen kauppoja kiertelemään. Olin jo aiemmin ollut huomaavinani, että moniin kauppoihin on ilmestynyt kaikkea jouluista kivaa ja vähän juhlavaakin, joten ideana oli tarkastaa uusimmat valikoimat!

Monessa blogissa onkin jo kohistu H&M:n näin joulun alla ilmestyneestä juhlavammasta valikoimasta, mutta ilokseni huomasin saman trendin muissakin liikkeissä :) H&M:n tuotteet on jo tutkittu tarkkaan heti niiden ilmestymisen jälkeen eikä valikoima tällä kertaa meihin kolahtanut, joten mitään erityistä ei sieltä olekkaan mukaan tarttunut. Kuitenkin Lindexiltä ja Kappahlista löysin muutamia ihanaisia suloisuuksia lastenvaatepuolelta ja näistä ajattelin laittaa "parhaat palat" tänne blogiini teitäkin ilahduttamaan - ja ehkä vähän houkuttelemaankin ;)

Kappahlin baby-malliston mekot ja hameet kolahtivat paremmin kuin oman koon juhlamallisto. Harmi vaan ettei kaikkia näitä löytynyt edes prinsessamme käyttämässä koossa mutta jos meillä asustaisi vielä pienempi prinsessa niin ainakin löytyisi valinnan varaa. Mielestäni Kappahlin isompien tyttöjen mekot olivat hirveän synkän värisiä ja itseäni kun miellyttävät enemmän nämä hempeät värit, ei sieltä oikein löytynyt meille mitään kivaa :(


Lindexillä oli todella suloisia juhlavaatteita melkein joka koossa eikä värimaailmakaan ollut ihan niin synkkä kuin näin joulun alla yleensä tuppaa olemaan. Tämä oli iloinen yllätys! :)


Juhlamallistoja on aina kiva tutkia kun niiden vaatteet on jotenkin erityisiä kun ovat vain hetken kaupoissa :) Kuitenkin suurimman vaikutuksen itseeni teki tällä kertaa ihkaensimmäinen käyntini Seppälän lastenvaateosastolla! Sieltä löytyi kaikenlaista oikein suloista perusvaatetta pienille tytöille. Erityisesti suloiset hupparit ja paidat olivat minulle itselleni iloinen yllätys, en ollut aiemmin ajatellutkaan että Seppälästä voisi löytyä niinkin suloisia vaatteita! Paikanpäältä löytyi paljon enemmän tuotteita kuin Seppälän nettikaupasta eli kannattaa käydä katsomassa! Itiksen lastenvaateosasto oli muutenkin paljon isompi ja valikoima parempi kuin meillä täällä Columbuksessa. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut vielä mitään, sillä meidän prinsessalle on matkalla Gymboreen ja Gapin aleista kunnon kasa suloisuuksia ja ihan vain kotivaatettakin. Mutta ensi shoppausreissulla pidän kyllä tuon Seppälän mielessä! ;)


Itse olen erittäin harkitseva shoppaaja ja harvemmin tulee tehtyä heräteostoksia muualta kuin aleista. Kuitenkin haluan aina pysyä ajantasalla tarjonnasta ja ikkunashoppailua onkin tullut prinsessamme syntymän jälkeen harrastettua oikein mukavasti! Tälläkin kertaa odotan varmasti mieluummin joulualeja ja ostelen sieltä sitten kaikenlaista tarpeellista ja vähän ehkä tarpeetontakin ;) Tässä postauksessa on siis liikkeessä huomattuja ja harkintaan lähteneitä kivuuksia eikä oman ostoskorin tuotteita!

Iloista päivän jatkoa kaikille lukijoille ja antoisaa pyhien odotusta! :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivalta kyllä näyttää joka kaupan valikoima tällä hetkellä. Erityisesti Lindex on ollut positiivinen yllätys ja näköjään KappAhlkin on siirtynyt "hempeämpään" linjaan ja ottanut valikoimaan vaaleanpunaista tylliä yms. Se heidän uusi vauvojen mallisto on myös tosi suloinen.
    Onnea uuteen blogiin <3

    VastaaPoista