maanantai 19. marraskuuta 2012

Ihanista ihanin Gymboree!

Tervehdys taas!

Muutama päivä sitten netissä surffaillessani, päämäränäni pikkuprinsessamme vaatekaapin täydennys, törmäsin merkkiin nimeltä Gymboree. Olin toki ennenkin nähnyt Gymboreen vaatteita ja tutustunut nimeen esim. Huuto.netissä ja keskustelupalstoilla, mutta koska en ollut nähnyt merkkiä myytävän missään niistä lastenvaateliikkeistä, joissa yleensä shoppailen (netissä tai muuallakaan), oli sen olemassaolo päässyt kokonaan unohtumaan. Päätin oitis tsekkailla Gymboreen omat nettisivut ja voi että heillä onkin ihastuttavia vaatteita!!!

Täytyy tähän väliin sanoa että vaikka olenkin löytänyt kaikenlaista ihanaa päällepantavaa prinsessallemme niin täältä koto Suomesta kuin ulkomailtakin, ovat kyllä juuri ne ulkomailta tehdyt löydöt vieneet sydämmeni. Ulkomailta ollaan ostettu lähes kaikki meidän neidin prinsessamaisimmat vaatteet ja näissä on tyypillistä supersuloiset aplikaatiot sekä pienet aivan ihastuttavat yksityiskohdat. Itse olen erityisen ihastunut kukkasiin, sydämmiin, rusetteihin, perhosiin, palloihin, tähtiin ja kaikenlaisiin suloisiin eläinkuvioihin pikkuprinsessamme vaatteissa. Harmikseni olen huomannut että Suomesta on vaikea löytää vaatteita tällaisilla yksityiskohdilla ja varsinkin niin että vielä värit miellyttäisivät omaa silmääni. 

Meiltä löytyy kaapista tämä ihana neule,
jossa kukka aplikaatioita ja muita ihania yksityiskohtia
Kyllä esim. H&M:n, Kappahlin ja Lindexin sekä Stockan merkkien kuten Bogin ja Name It:in vaatteissa silloin tällöin esiintyy söpöjä aplikaatioita ja näitä vaatteita etsinkin aina oikein vainukoirien kanssa. Mielestäni myös Nextin ja Gapin vaatteista, joita voi tilata Suomeen helposti ja ilman erillisiä veroja, löytyy välillä aivan ihania aplikaatioita. Kuitenkin olen ollut sitä mieltä ettei niitä ole koskaan tarpeeksi ja aina pitää etsimällä etsiä eikä usein sitä "oikeaa" vaatetta löydy :(

Myös useista meidän neidin mekoista
löytyy suloisia yksityiskohtia!
Voitte siis vain kuvitella kuinka haltioissani olin Gymboreen sivuja selaillessani!!! Melkein jokaikisessä vaatteessa oli joku ihana aplikaatio! Lisäksi vaatteet on muutenkin aivan ihania ja täyttävät lähes kaikki kriteerini ulkonäkönsä puolesta :) Niistä löytyy ihania aplikaatioita perhosista ja muista eläinkuvioista kukkasiin ja sydämiin. Lisäksi merkiltä löytyy useita eri mallistoja joilla on kaikilla joku ihana teema, joista voi valita mieleisensä ja joista löytyy vaatteiden lisäksi myös yhteensopivat asusteet. Parasta on että näitä mallistoja tulee koko ajan uusia ja niissä toistuvat erilaiset suloisuudet ympäri vuoden eivätkä vain esim. kesävaatteisiin pistä kukkasia. Myös muut yksityiskohdat vaatteissa miellyttivät omaa silmääni. Vaatteista löytyy juuri sopivasti rypytyksiä, napituksia, pörröyksityiskohtia, pitsihelmoja yms. ja ne ovat mielestäni todella tyttömäisiä (=ihania) :)

Olin siis aivan myyty vaatteita selaillessani! Lisäksi Gymboreella on nyt meneillään 25%:n ale kaikista mallistoista ja lisäksi vanhemmat mallistot ovat jo valmiiksi ainakin 30%:n alessa. Hinnat ovat dollareissa eli sukkiksia, paitoja yms. löytyy parin euron hinnalla! Lisäksi sain 10%:n alen vielä ensikirjautumiseni mukana.


Hempeää!

Pallokuoseja!

Kauniita mekkoja!

Ihania talvijuttuja!
Jokaisesta mallistosta löytyy myös yhteensopivat asusteet!
Suloisimmat eläinaplikaatiot!Tilaukseen lähti siis heti paljon ihanuuksia pikkuprinsessallemme :) Niistä kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa.

Hyvää päivänjatkoa kaikille ja ihania shoppaushetkiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti