tiistai 20. marraskuuta 2012

Suloinen Vertbaudet

Heippa taas!

Kahvitauon eli prinsessan päikkärit tämä mamá on viettänyt ihastuttavan ranskalaisen Vertbaudetin sivuilla. Vertbaudet on yksi niistä ekoista merkeistä, jotka ovat kunnolla ihastuttaneet niin minua itseänikin kuin jopa prinsessan isiä, joka ei yleensä kiinnostu lastenvaatteista yhtään! Juuri tällä hetkellä ihastelen tällaisia asusteita, jotka olisi kiva saada talvi- ja syysvaatteiden seuraksi päivää piristämään:

Hempeää hienosteluun.
Ja vähän räikeämpää kirpeämmille pakkasille :)

Meiltä löytyy Vertbaudetia toki omasta kaapistakin. Tämän hetken suosikki on ehdottomasti tämä ihana takki (pallokuosi on nyt kovasti äidin mieleen)! 

Miedän takki löytyy juuri tässä herkullisessa
 Blue dark all over printed-värissä.

Mielestäni Vertbaudetin ainoa "vika" on heidän kokonsa, jotka kieltämättä heittelehtivät aikamoisesti. Olen tottunut tilaamaan Vertbaudetilta aina vähän isompaa kokoa, koska tunnetusti ranskalaiset koot ovat pienempiä kuin suomalaiset ja tämä pätee kyllä Vertbaudetinkin vaatteisiin. Kuitenkin välillä on vähän vaikea arvioida kokoja jos haluaisi jotain käyttöön heti, muttei kuitenkaan uskalla tilata juuri tämän hetken koossa kun on yleensä sitä pienempiä nuo vaatteet. 

Vertbaudetin takki on meillä kokoa 92cm Elloksen mukaan (ja 94cm eli 3 vuotta ranskalaisittain) ja se sopii prinsessallemme mainiosti jo nyt. Reiluhko se toki on ja menee varmaan vielä sinne lähemmäs kahta ikävuotta ,mutta voi hyvin käyttää rattaissa toppiksena jo nyt ja myöhemmin mekkotakkina. Tässä siis isompi kokovalinta ranskalaisten pienten kokojen takia osui juuri nappiin :) 

Mekko on samaa kokoa 92cm ja kun sen näin en voinut uskoa silmiäni sen suuren koon vuoksi. Mekko on siis täysin kokoaan vastaava ja menee varmaan vielä 3-vuotiaallekkin! Aivan liian iso siis meidän alle vuoden ikäiselle! Vertaillessani mekkoa muihin nyt käytössä oleviin mekkoihin oli pituuseroa helmalla n. 20cm x) Eipä siis pääse ihan vielä tämän vuoden juhliin päälle ;)

Mekossa silmääni pisti erityisesti tuo kaunis
 haaleanliila väri, perhoskuosi ja
ihana rusettiaplikaatio
Mekoilla on aika iso kokoero eli kerrankin
Vertbaudetin tuote vastaa oikeasti kokoaan!
Tässä vielä takki ja mekko vierekkäin. Kyllä esim.
takin hihat  ja leveys käy jo alle
2-vuotiaalle varmasti naftiksi.

No, eipä tämä haittaa, meillä fanitetaan edelleen Vertbaudetia ja tykätään heidän vaatteista! Erityisesti ihastuttavat suloiset kuosit, laadukkaat materiaalit ja vaatteiden käytännöllisyys kauniista ulkonäöstä huolimatta :) Meille Vertbaudetin takki ja mekko on tilattu Elloksen valikoimasta ja vieläpä 50% alekupongilla eli vähän on jäänyt näille ihanuuksille hintaa!

Löytyykö teiltä Vertbaudetia kaapista ja oletteko itse tykänneet merkin vaatteista?

Tämä äippä lähtee nyt jatkamaan kahvitaukoa eli kaunista päivänjatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti