keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tervetuloa lukemaan!

Heippa! Tästä lähtee käyntiin upouusi prinsessa blogi. Itse olen kova blogien lukija ja saan paljon positiivista energiaa ja inspiraatiota muiden kirjoittamista ihanista blogeista :) Varsinkin lapsiin liittyvät blogit saavat usein itseni aloittelijaäitinä kokemaan helpotusta, kun huomaan ettei meillä olekkaan ihan mahdotonta muihin verrattuna! Erityisen avuliaiksi olen kokenut lastenvaatteisiin liittyvät blogit, sillä niiden kautta löytyy aina hyviä tarjouksia sekä uusia merkkejä ja ideoita meidän omaa prinsessaa varten. Itselleni lastenvaatteiden keräily ja etsiskely sekä prinsessamme pukeminen onkin mieluisa ja rentouttava harrastus kaiken lapsiperheelle ominaisen kiireen keskellä.

Näin pitemmittä puheitta päätinkin sitten pitkän jahkailun jälkeen pistää pystyyn oman blogin, joka esittelee, arvostelee, kummastelee ja kuvailee kaikenlaista kaunista arkipäivän piristäjää lastenvaatteiden ja tarvikkeiden maailmasta. Rakastan pukea omaa tytärtämme ja erityisen ihastunut olen kaikkeen prinsessamaiseen, suloiseen ja hempeään. Varmasti suurin osa Neiti A:n vaatevalikoimasta on vaaleanpunaista ja niin myös monet oheistarvikkeetkin. Jos et siis pidä vaaleanpunaisesta, ei ehkä kannata jatkaa lukemista pidemmälle ;) Toki ei tämäkään blogi rajoitu vaaleanpunaiseen vaan kaikenlainen tyttömäinen ja kaunis on herkkua silmilleni, joten sellaista tässä blogissa tullaan näkemään paljon.

Eniten omaa silmääni miellyttääkin ehdottomasti kokovaltaista vaaleanpunaista enemmän erilaiset väriyhdistelmät joihin kuuluu vaaleanpunaista. Näistä omia suosikkejani ovat vaaleanpunainen-tummanharmaa, vaaleanpunainen-tummansininen, vaaleanpunainen-valkoinen ja oikeastaan kaikki mahdolliset yhdistelmät joista löytyy hitusen vaaleanpunaista ;) Uusia lempivärejäkin löytyy kokoajan kuten ennen niin paljon syrjeksimäni hempeä violetti! Hempeys ja maanläheiset värit (ja tietysti myös se pinkki) sopivat mielestäni meidän prinsessalle parhaiten. Räikeitä värejä ei meidän neidillä tullakaan varmaan koskaan näkemään jos se on itsestäni kiinni, mutta tietysti neidin kasvaessa tulee hänen oma tahtonsakin vahvemmaksi ;) jääkin nähtäväksi millaisia värejä ja tyylejä neidin päällä nähdään parin vuoden kuluttua!

Bloggaamisen toivoisin tuovan itselleni rentouttavaa tekemistä vaikkapa prinsessamme päiväunihetkien viihdykkeeksi. Toivon myös, että blogin kautta saavuttaisin samoista asioista kiinnostuneita muita bloggareita ja lukijoita, eli kommentoida saa rohkeasti! :)

Noh, nyt kun on blogista jaariteltu niitä ja näitä voisi muuttaa sanat teoiksikin :) Voitaisiin aloittaa vakka Pomp de Luxin syysvalikoiman kertauksella kun nyt on tullut vietettyä aika paljon aikaa heidän nettisivuillaan eilen alkaneen alen vuoksi ;) Pomp de Luxissa nyt siis -25% syysale koko valikoimasta ja joukossa on kyllä joitain aivan mahdottomia ihanuuksia.
Oikein suloista eikä yhtään pahan hintaista varsinkaan nyt alennuksen kanssa! Nuo hennot violetin sävyt ihastuttavat erityisesti. Meiltä ei vielä löydy prinsessan kaapista mitään kyseiseltä vaatemerkiltä mutta varmasti alesta tulee tilattua jotain testaukseen :)

Onko teillä lukijoilla kokemusta Pomp de Luxista ja mitä olette tykänneet?

Nyt näyttäisi prinsessamme päikkärit tulleen loppuunsa eli hyvät iltapäivän jatkot kaikille :) Meilläpäin ainakin näyttäisi päivä jatkuvan sateisissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti