perjantai 11. tammikuuta 2013

H&M:ltä haluttua

Moi taas kaikki!

Lomien aikana aloittamani pienehkö blogitauko paisuikin jo aika pitkäksi, mutta nyt vihdoin ollaan päästy palailemaan taas arkeen ja tänne bloginkin pariin :) Täytyy kyllä myöntää, että onhan tässä lomien aikana kuitenkin ehditty jo käydä katsastamassa niin kaikki mahdolliset alet kuin jo ilmaantuneet uudet kevätmallistotkin eli kirjoiteltavaa kyllä löytyisi vaikka kuinka ;)

Kuitenkin nyt kun kevät on jo kovasti jo mielessä, on alkanut tuntua siltä, että alet menee jo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. elikkä nyt olikin ihan sopiva hetki tsekkailla tuo Hennesin uusi kevätmallisto. Mitään tosi wow-ilmiötä se ei minussa saanut aikaan, varsinkaan tuolla paikan päällä Hennesin liikkeessä, mutta muutama oikein suloinen juttu sieltä kuitenkin löytyi. Meillä on hakusessa vähän keväisempää vaatetta pikkuprinsessalle ja tuo tummansinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on kyllä yksi lemppari väriyhdistelmistäni meidän prinsessan vaatekaapissa eli ihmekös, että juuri nämä vaatteet tykästytti ;)


Onko joku muukin tykästynyt tähän vaaleanpunaisen ja tummansinisen väriyhdistelmään? Ja mitäs te tykkäsitte noista Hennesin uutuuksista? :)

Nyt me lähdetäänkin tästä ihan paikan päälle tuonne itikseen katsastamaan muitten kauppojen kevätuutuuksia :) Minulla onkin jo iso lista vaatteita, mitä pitäisi kevääksi hankkia niin itselle kuin tuolle meidän prinsessallekkin.. myös vähän inventaariota pitäisi tuolla vaatehuoneen puolella tehdä, että saadaan viimein ne joululahjat kuvaukseen ja muutenkin tilaa uusille vaatteille ennen kesää! Varmasti tänne päivitellään taas pian meidän vaatekuulumisia :)

Ja eikun valmistamaan prinsessaa uloslähtöön! Hyvät perjantain jatkot sinne muillekkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti