tiistai 22. tammikuuta 2013

Bugaboot tuunauksessa

Moi kaikki! =)

Näin kevään lähestyessä on itselleni taas iskenyt aivan kamala innostus uudistaa kaikkea. Isoimpina uudistuksen kohteina ovat tietysti kodin lisäksi pikkuprinsessan vaatekaappi sekä meidän ihanat Bugaboon Cameleon rattaat :)

Meidän Bugat talvivarusteissaan.

Jo kun nuo Cameleonit meille kotiutuivat, tuunasin niitä vähän meille sopivammiksi talvea varten. Kuitenkin nyt kevätauringon alkaessa taas porottaa ja kesän lähestyessä on mielestäni myös Bugiin saatava keväisempi ilme + kaikki ne lisävarusteet, jotka jäi syksyllä ostamatta!


Tällä hetkellä meidän Bugabooita on tuunailtu pinkillä Wallaboon lämpöpussilla ja hoitolaukulla. Lisäksi meiltä löytyy myös Bugaboon oma tummanruskea lämpöpussi ja mukiteline, joka on talvella jäänyt kyllä käyttämättä..


Bugabooiden omaan sadesuojaan olen alusta asti ollut kovin tyytymätön kun sitä ei ole saanut kuljetettua missään mukana ja ei siis tullut koskaan käytettyä. Onneksi Elodie Detailsiltä löytyi meille aivan ihana Rockabilly Dot sadesuoja :)


Kesän pakko saada on ainakin Bugaboon Organizer laukku ja Soft Pink Fabric setti. Kesällä saa tuo iso hoitolaukku huutia ja uskon, että ainakin kävelylenkeillä ja ostosreissuilla pärjätään tuolla Organizerilla. Myöskään lämpöpussi ei ole kesällä käytössä eli rattaisiin tarvitaan vähän jotain vaaleanpunaista piristykseksi <3


Kesäkuomu on myös meille pakko saada juttu, sillä viime kesä vietettiin suojaten pikkuista auringolta kaiken maailman hiostavilla peitoilla yms. Tänä kesänä haluan pikkuprinsessamme varmaan suojaan auringolta :) Myös aurinkovarjo on kovasti houkutellut, mutta kun ei ole tullut soft pink-värissä vastaan, olen pystynyt vastustamaan kiusausta ;)

Odottaako kukaan muu kesää yhtä innolla kuin minä? En millään jaksaisi odottaa, että kunnon kesävaatteet tulisivat kauppoihin ja pääsisin jo ostelemaan kaikkea suloista meidän pikkuneidille kesäksi :)

Nyt eikun tutkimaan, että mistä meille nuo soft pinkit kankaat rattaisiin ;) Hyviä viikonjatkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti