sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Meille välikauteen?

Heippa kaikki! :)

Nyt kun monessa blogissa onkin jo käyty läpi ensi vuoden topat, täällä on alettu pähkäillä tätä tulevaa välikautta (viimein..). Tai on sitä pähkäiltykin jo aika kauan, mutta niitä oikeita juttuja ei vaan ole tullut vastaan ;)

Tällä hetkellä etsinnässä olisi vielä se "oikea" vedenpitävä välikausihaalari ja kunnollinen kura-asu. Harmikseni olen tosi ihastunut muutamaan jo vanhentuneeseen malliin (tai ainakaan en ole niitä mistään vielä löytänyt) ja uudet mallit ei oikein kiinnosta. Ehkä kevään aikana tulee vielä jotain välikausi uutuuksia...?


Mielestäni tämä olisi ihan meidän tyylinen haalari ja ollaan tykätty kovasti meidän Racoonin toppiksesta :) Kuitenkaan en ole tätä enää mistään löytänyt ja edes käytettynä ei ole tullut koko 92 vastaan.


Meille tarvitaan myös sadehaalari kura-asuksi. Tämä Racoonin haalari on mielestäni todella suloinen, mutta sekin on yllättäen kadonnut kaupoista alta aikayksikön, mistäköhän johtuu? ;)
Tuo ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on kyllä lempparini kaikista, eikä tätä yhdistelmää voi koskaan olla liikaa kaapissa, eihän? ;) Mielestäni ruskea on myös tosi sopiva väri kurahaalarille, jolla kuitenkin pyöritään siellä kurassa :)

Myös tämä MeMinin sadehaalari kävisi meille. Sekin on kuitenkin loppuunmyyty varmaan jo ajat sitten Pikkustella.fistä. 

Jostain syystä tuntuu, että aina ollaan liikenteessä vähän myöhässä tai että ne ihanat jutut oikein kolahtaa vasta sitten kun niitä ei enää saa :D Jos joltain löytyy mitään tämän postauksen haalareista koossa 92cm uudenveroisessa kunnossa, voi niitä tarjota meille!!! ;)

Tässä taas tämän päivän mietinnät :) Nyt ulkoilemaan! Ihanaa viikonalkua kaikille!


4 kommenttia:

 1. huutiksessa oli juuri 92cm, meillä 98cm odottelee varmaan vielä vuoden tai puolitoista kasvua :D

  VastaaPoista
 2. Tuo pinkki ihanuus löytyykin huutiksesta, kiitos vinkistä ;) jännitettäväksi jääkin vielä, että pääseekö se meille :) Itse hankkisin vaikka joka koossa jos vain tulisi vastaan, on kyllä niin pirteän kaunis ihanuus <3

  VastaaPoista
 3. Ihan uutenahan tätä myy mm. Ratkiriemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tosiaan sieltähän löytyikin vaikka mitä, mitä meille tarvittaisiinkin :) Kiitos vinkistä!

   Poista