keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tunikoita, tunikoita..

Moi taas!!!

Vihdoin ja viimein olen saanut aikaiseksi tehtyä meillekkin pienen ensitilauksen Nextille. Meillä on ollut jo muutamia Nextin vaatteita kokeilussa ja niihin on niin kovin ihastuttu, että pakkohan sitä oli kevään uutuuksiakin päästä tilailemaan Nextin sivuilta :)

Meidän lemppariasu on jo kauan ollut tunikat ja erilaiset neule- ja puuvillamekot, jotka on mukavia päällä, mutta myös kauniita ja tyttömäisiä..ei liian pitkiä, niin että pieni konttaaja/kävelijäkin pääsee mukavasti ne päällä leikkimään ja tutkiskelemaan maailmaa :) Talvella tunika on kätevä kun se käy legginssien kanssa sisäasuna ja on mukavan tuntuinen päällä jopa toppapuvun alla.

Vuodenvaihteessa laitoin myyntiin paljon meidän prinsessalle pieneksi jäänyttä vaatetta (ollaan siirtymässä jo kokonaan kokoon 86, iso tyttö!) ja kauhukseni tunikoita ja arkimekkoja jäi vain pari vaatekaappiin! Nyt onkin hamsteri taas alkanut hamstraamaan kevättä ja kesää (ja tietysti lopputalveakin) varten tunikoita ja mekkosia ja ihania sellaisia löytyykin nyt Nextiltä :)

Meille lähti siis pieni paketti Nextiltä tilaukseen ensimmäistä kertaa ja innolla odotetaan jo vaatteiden sovittelua. Tämän pikkupaketin tarkoituksena onkin nähdä, että onkohan kyseinen koko jo meille kevääksi/kesäksi sopiva, minkä jälkeen tilattavaa löytyisikin lisää vaikka millä mitalla ;) Tunikapuolelta meille löytyi tällaiset suloisuudet.


Näihin olisi löytynyt sopivat leggaritkin, mutta päädyin tilaamaan meille nämä perusvalkoiset, koska niille oli muutenkin tarvetta ja näin tulee nähtyä leggareiden koko ennen kun tilataan lisää (meillä on jo pitkään ollut käytössä 86/92 kokoisia leggareita tällä ihanalla pullajalalla ;)). Myös nuo persikanväriset legginssit haluttiin meille, mutta ne olivatkin loppu :// No eikun uusi yritys joku toinen kerta!


Nextiltä löytyy kaikkea muutakin kivaa ja meille kotiutunee sieltä enemmänkin kaikenlaista kunhan päästään sovittelemaan, miten nämä koot istuvat päälle. Nyt on muutenkin hakusessa paljon kesävaatetta meidän prinsessalle. Nämä kaikki tilasin koossa 86-92, sillä nyt meillä on käytössä Nextin koko 80-86 ja alkaapi olla juuri sopiva..

Nextillä ihaninta tällä hetkellä on mielestäni siis nuo tunikat ja niitähän ei voi koskaan olla liikaa ;) Näissä kaikissa on ihana pitsinen tai monikerroksinen helma, jota en melkein voi vastustaa <3


Kesämekoissa taas oli ihanan romanttista henkeä :)


Ja kesäisiä legginssejä löytyy nyt Nextiltä vähän joka lähtöön tunikoiden seuraksi ;)


Olisi tehnyt mieli kotiuttaa meille vaikka nämä kaikki, mutta onneksi kesään on vielä aikaa eli sitä ehtii vielä jemmata vaikka mitä ihanuuksia meidän pikkuprinsessan kesään :) Pitäisi kyllä ehkä pitää nyt näpit kurissa ja olla käymättä liikaa tuolla Nextin sivuilla ihailemassa, koska kesää ennen ehtii varmaan heidänkin mallistoonsa tulla vaikka mitä uutta :)

Meille on viime aikoina kotiutunut kirppareiltakin vähän Nextiä kevääksi/kesäksi tässä samaisessa 86-92 koossa, mutta niistä lisää myöhemmin ;)

Mitkä oli teidän lemppareita Nextin kevätmallistossa ja onko lähtenyt jo jokunen paketti tilaukseen?

Nyt olisi ehkä aika mennä nukkumaan ennen kun alan nähdä untakin noista Nextin ihanuuksista ;) Pikaisiin näkemisiin siis!

4 kommenttia:

 1. Noi perhostunikat ja muutenkin kaikki Nextin perhosjutut on niin ihania että niitä on aina pakko tilata! Meille tulin nuo tunikat ja ne legginsit myös. En niin kauheasti tykännyt tuosta raidallisesta tunikasta ja samanlaisista legginseistä jotka on mukana niissä kaksoispakkauksessa, mutta ollaan nyt otettu ne käyttöön pyjamana :-) Perhosia säästellään kesäksi. Olin ajatellut tilata myös nuo persikan väriset legginsit, toivottavasti niitä tulee lisää! Ostelin jo syksyllä niin paljon nykyistä kokoa Nextistä, että ihan kauheasti ei juuri nyt uutuuksia tarvita, mutta onneksi lapset kasvaa koko ajan ;-)

  VastaaPoista
 2. Nextiltä saa kyllä niin ihania vaatteita, ne teiltäkin saadut kuuluu ihan meidän lemppareihin :) Itseänikin vähän mietitytti juuri tuo kirkkaamman värinen tunika, mutta meidän tummakutrille kyllä sopii aika hyvin ihan kaikki värit (itse olen kyllä tosi tarkka xD).. toivottavasti ei päädy sentään yökkäriksi niinkuin teillä vaikka niitäkin toki kesäksi tarvitaan uusia ;)

  Oon huomannutkin sun postauksista, että Saralla taitaa olla kaappi aika täynnä jo! Mutta hyvä niin, ei vaatetta voi koskaan olla liikaa pikkuisella ja jos ei tule käytettyä jotain niin myyntiin vaan :) Täältä ainakin löytyy aina innokkaita vanhempien mallistojen vaatteiden ostajia (Nextin ja muidenkin) ;)

  VastaaPoista
 3. Mä pyörin usein nextin sivuilla ja haaveilen tosta tunikasetistä missä perhonen myös.. mä en vaan yhtään tiiä minkä kokosta uskaltaisin meidän neidille tilata. Enköhän mä jossain vaiheessa jotain tilaa :)

  VastaaPoista
 4. Minkä ikäinen/kokoinen tyttö teillä on? :) Meiltä löytyy 1v 1kk, pituus 75cm ja paino 9500g luokkaa ja meille on tällä hetkellä tuo 80/86 koko just sopiva! Kesäksi olen kyllä tilannut kokoa isompaa eli 86/92, koska tuo pienempi koko käy kyllä varmaan pieneksi kevään aikana.. Mielestäni Nextin vaatteet on tähän asti vastannut todella hyvin kokoaan, mutta tunikassahan ei välttämättä edes haittaa jos on vähän iso kun menee sitten vaan pidempään :) toivottavasti tästä oli apua, että pääset sinäkin tilailemaan näitä ihanuuksia ;)

  VastaaPoista