tiistai 12. helmikuuta 2013

Ensiaskeltajan kengät

Hei vaan!

Meillä on ollut nyt kahdet kengät testauksessa viimeisen kolmen kuukauden aikana eli sen jälkeen kun pikkuprinsessamme on lähtenyt kunnolla kävelemään. Testaukseen ovat päässeet sekä Eccon Kick Start ensiaskelkengät (täällä), että Tepsujen talvikengät (löytyy täältä). Tässä nyt meidän omia käyttökokemuksia molemmista kengistä.

Väreinä hempeää vaaleanpunaista ja hentoa tummanviolettia.

Eccot:
Nämä on olleet oikeat ensiaskeltajan unelmat: helpot laittaa jalkaan ja solmia tiukasti kiinni ja todella pehmeät ja joustavat ja mukavantuntuiset pikkuisen jalassa. Sisäpuolen nahka on äärimmäisen pehmeää, pohjallisen saa irti koon sopivuuden mittailua varten ja ulkopohja yltää pitkälle kengän kärjessä, joten kärjen nahkaan ei ole tullut melkeinpä mitään kulumaa esim. kontatessa.


Ehdottomasti suosittelisin näitä Eccoja muillekkin ja meille varmasti hankitaankin näiden kokemusten pohjalta Eccot myös kevään ja kesän kävelykengiksi. Meidän prinsessa on näissä juoksennellut ihan kuin sukkasiltaan ja koskaan eivät kengät ole lähteneet jalasta tai haitanneet leikkejä :)

Tepsut:
Pienen alkukömpelyyden jälkeen on näilläkin kengillä päästy kävelemään. Eccoihin verrattuna nämä ovat todella isot, painavat ja kömpelöt, mutta ehdottoman lämpimät ja tietysti laadukasta nahkaa. Sisällä on ihana villavuori ja teddypehmustetun reunan voi joko taittaa alas söpöksi yksityiskohdaksi tai ylös suojaamaan vieläkin paremmin.


Meille näin järeillä talvikengillä ei vielä ole ollut kunnollista käyttöä, eikä näillä olekkaan otettu montaa askelta lumessa. Lumileikit kun tapahtuvat vielä suurimmaksi osaksi istualtaan ja kengät on jalassa lähinnä näön vuoksi ;) Meillä onkin ollut talvitöppöset jalassa useammin kuin nämä ja Eccon ensiaskelkengät yleensä jalassa esim. kauppareissuilla, missä tulee käveltyä enemmän, sillä näillä Tepsuilla on meno vielä sen verran huteraa. Ovat kyllä ihan mielettömän suloisen näköiset jalassa!

Ensi talveksi (kun pikkuinen kävelee jo paremmin ja lumileikkejäkin tulee leikittyä ehkä enemmän) hankitaan kuitenkin varmasti jotain samantyyppistä jalkaan ainakin kovimmille pakkasille. Kuitenkin näillä kokemuksilla olisin ehkä jättänyt nämä tältä vuodelta ostamatta ja ostanut suoraan keväälle vk-kengät, jotka olisivat vähän slimmimmät pikkuisen jalassa.

Kevääseen meille hankitaan ainakin hyvät ensiaskelkengät Eccojen jäädessä pieneksi ja kunnon nahkasandaalit kesäksi. Muutamat suloiset sandaalit hyppivät silmille jo viime syksyn valikoimista.


Noh, näitä katsellaan vielä tarkemmin sitten kun kesä on jo ovella nimittäin en uskalla alkaa ennustamaan meidän pikkuprinsessan jalan kokoa vielä näin aikasin. Muutenkaan vielä ei ollut oikein tullut kesäkenkiä valikoimiin eli keväällä on varmaan enemmän valinnanvaraakin :) Näistä lisää siis keväämmällä ;)

Nyt eikun suklaafondanttien tekoon, saas nähdä mitä uunista tulee ulos tällä kertaa :> Hyvää alkuviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti