maanantai 18. helmikuuta 2013

Ihana liila

Moi taas :)

Viime aikoina olen yrittänyt pitää pientä taukoa lastenvaatteiden ostamisesta, jotta vaatekaappiin jäisi tilaa uusien valikoimien vaatteille :) Nyt on meidän pikkuprinsessan vaatehuone niin täynnään kaikkea ihanaa, että niitä ei varmaan ehditä edes laittaa kaikkia päälle (äidin suurin pelko :D). Lisäksi haluan vielä kesävaatteita ostella sitten lähempänä kesää, tämän mamin vaate ja värimaku kun vaihtelee niin nopeaan tahtiin ;)

Kuitenkin pari uutta tulokasta on meidän kaappiin ilmestynyt ja ne edustavatkin molemmat uusinta lempiväriäni, nimittäin vaalean liilaa :) Tätä väriä ei ole meidän vaatevalikoimissa aikaisemmin näkynytkään, mutta nyt ihan viime aikoina on se iskenyt omaan silmääni ja näyttääkin mielestäni ihan mielettömän suloiselta meidän tummakutrisen prinsessan päällä :)


Kuten kuvista näkyy, nämä meidän uudet lempparit on Phister&Philinan neuletunika ja Mini a Turen Vito-takki Purple Ridge-värissä. Tunika on kokoa 86 ja oikeastaan juuri sopiva meidän kohta 1v 2kk täyttävälle prinsessalle. Takki on kokoa 92 ja myöskin menee meidän pikkuiselle jo tänä keväänä.

Toivottavasti tämän kevään valikoimissakin näkyy tätä meidän uutta lempiväriä, vaikka en kyllä ole sitä ainakaan vielä bongannut oikein mistään.. :// tunika ja takki on viime syksyn valikoimasta ja aleista siis meille kotiutuneita :)

Tän pitemmittä puheitta toivottelenkin kaikille hyvää alkuviikkoa taas niin lumisissa tunnelmissa! Tämä mamá lähtee nyt kyllä leivontapuuhiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti