keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Söpöyksiä Name It:ltä

Moikka kaikki! =)

Tänään kävin Stockalla ihailemassa muutamia Name It:in juttuja, jotka olin jo bongannut viime viikolla Name It:in omassa liikkeessä (addiction, tell me about it...). Olen ennenkin sillon tällön ostellut Name It:in lastenvaatteita lähinnä aleista ja tykännyt niistä kovasti, ovat mielestäni hintalaatusuhteeltaan olleet oikein hyvä valinta :) Syynä äkilliseen intooni juuri Name It:n vaatteisiin on siskoni ja meidän pikkuprinsessan kummitädin saama Stockan henkilökunta-ale, joka näin joulun alla on tavallista suurempi ja tämä mielessä olenkin valinnut jo muutamia Name It:in lemppareita, jotka aion Stockalta lunastaa vielä tämän viikon kuluessa jos vain vielä löytyy sopivia kokoja! Onneksi meiltä löytyy niinikään alekuponki Name It:n omaan liikkeeseen jos ei jotain näistä ihanuuksista enää löydykkään Stockalta ;)


Teinkin pari kollaasia meidän metsästämistä jutuista. Meillä on kova tarve ihan perusvaatteille kuten paidoille ja niitä löytyy Name It:n tämän hetken valikoimasta oikein suloisilla kuoseilla.

Meillä on myös muutama juhlamekko ostoslistalla kevään juhlia ja miksei kesääkin varten :) Erityisesti ihastuin tuohon boysenberryn väriseen kerroshelmaiseen ihanuuteen, se on pakko saada meidän tummakutriselle prinsessalle! Myös tunikoita ja paitiksia kaivataan lisää ensi keväälle ja kesään.


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, silmiini pisti tuo ihana pallokuosi. Näistä on pakko saada niin tuo velourhuppari kuin pallomekkokin kesäksi :) Neuleista meillä onkin huutava pula kun kaikki lempparit on kovaa vauhtia jäämässä pieneksi!

Mielestäni kaikki meille kotiutuneet Name It:in vaatteet ovat ajaneet asiansa oikein hyvin ja tosiaan hintalaatusuhde on aina ollut kohdillaan. Näistäkään ihanuuksista ei yksikään maksa maltaita ja sopivalla alella ovat mielestäni oikeastaan halpoja!

Onko kukaan muu hurahtanut Name It:n tämän syksyn/talven suloisiin kuoseihin?

Tämä mamma lähteekin tästä shoppailemaan eli tämän pitemmittä puheitta toivotankin oikein kaunista ja talvista päivänjatkoa teille ihanille lukijoilleni! :)

3 kommenttia:

  1. Name it:lta löytyy kyllä tosi kivoja juttuja varsinkin ennen joulua. Viime vuonna ostin sieltä ihania paitoja joissa oli paljetti sydän. Silloin oli myös isommille tunikoita joissa oli paljetti tähti ja sellaisen ostin kummitytölle joululahjaksi.
    Noista kollaaseista tuo "cupcake" paita pisti heti silmään <3 Kaikki vaatteet ovat kyllä kauniita! Mekkoja meillä taitaa olla taas hetkeksi ihan tarpeeksi ;-)

    VastaaPoista
  2. Toi cupcake paita on kyllä yksi omistakin lemppareistani, se tuntuikin niin ihanan pehmoiselta kun sitä kaupassa hypistelin <3 blogiasi lukiessa oonkin ihastellut kaikkia teidän ihania mekkoja :) Sara taitaa olla jo sen verran iso tyttö, että tykkää itekkin pukeutua eikä mekot haittaa liikkumista enää.. Meidän prinsessahan on vielä ihan vauva, eikä edes kunnolla kävele vielä eli joskus on haasteellista pitää noita juhlamekkoja kun vielä möyritään ihan tuolla maantasossa :) kovasti kuitenkin yritän mekkoa laittaa aina kun mennään kylään tms ;)
    Onkohan meidän ihanuus paketti muuten päässyt jo postiin asti? Ei millään maltettaisi odotella sen ihanan mekon testailua hihi ;) Ei kuitenkaan mitään kiirettä jos et ole kerennyt, koska meidän prinsessallehan vaatteet ovat varmasti muutenkin vielä vähän isoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mekkoja on tullut osteltua mutta toki eri kokoisina eli eivät ole kaikki käytössä! Sara rakastaa pukeutua juhlamekkoihin ja haluaisi mennä niissä päiväkotiinkin :-) Laitoin sulle tänään sähköpostia siitä mekosta.

      Poista